What to watch..

Med dette blogindlæg bekræfter jeg uden tvivl flere i deres tanker om, at barselslivet er en ren ferie... Bare rolig, det er det ikke. Når det er sagt, så nyder jeg gerne de stunder, når jeg kan kaste mig over min nuværende favoritserie på Netflix. Den dér serie, som man husker tilbage på som værende noget helt særligt, og som er stærkt vanedannende!

Jeg har nemlig - efter længere tids overvejelse - lavet en "What-to-watch" liste ud fra mine præferencer, som dækker alt lige fra politik, krimi, drama og romantik. Her kommer et udpluk af mine yndlingsserier, som i øvrigt er listet i uvilkårlig rækkefølge for det er simpelthen umuligt at vælge "the one".


SUITS / 5 sæsoner, flere sæsoner på vej (YAY :o))

SUITS har på alle måder lidt af det hele, både for de kvindelige og mandlige seere. SUITS er en fiktiv serie om et advokatfirma, og de indbyrdes intriger, dramaer og romancer, der følger med, når man er et af New Yorks førende advokathuse. 
Rent personamæssigt drages man af den magtfulde (for slet ikke at sige lækre) Harvey, den charmerende Ross, den smukke, jordnære og til tider klodsede Rachel og "the-knowing-it-all-Donna". Derudover finder vi også den lidt kejtede Louis og den magtfulde Jessica.

Du forelsker dig hovedkulds i SUITS, hvis du er en håbløs romantiker og en sucker for kick-ass-advokat-drama. Ross og Rachel er - åh... Don't even get me started - den søde og uskyldige flirt, der fører til en stor og svær kærlighed. Harvey og Donna er det forretningsmæssige makkerpar, der sparker r..., og et partnerskab, hvor følelserne forsøger at blive gemt af vejen.

Med SUITS behøver du ikke andet end at se første afsnit, og så er du hooked for goodFor slet ikke at tale om kvinderne i den serie – så gennemført styling, så meget inspirerende, så meget business, og SÅ meget MIG! In my dreams i hvert fald… ;o)

House Of Cards / 4 sæsoner, 5. sæson er nu godkendt (også YAY :o))

Jeg tænker ikke, at denne serie skal have meget introduktion, er sikker på, at du har set den… Og hvis ikke så kom i gang med det samme. Dog lige for en god ordens skyld...
House Of Cards, også kendt som HOC, handler om kongresmedlem Frank Underwood og hans kone, Claire Underwood, og deres kamp for at nå præsidentembedet, hvilket ikke går stille for sig. Her er politiske skandaler i form af hævntogt, mord, sex, løgne og kærlighed. 
Frank Underwood er karakteren, som du vil elske at hade, og Claire Underwood starter som den søde og smukke hustru, men tag ikke fejl.. Igennem sæsonerne viser hun sine politiske egenskaber, og man må sige, at sæson 4 for alvor er hendes sæson.

Du kan ikke undgå at blive grebet af det politiske spil, hvis du har en smule smag for politik, drama og ikke mindst sindssygt godt skuespil. Kevin Spacey alene er nærmest nok grund til at se den. Giv HOC en chance med et par afsnit eller tre (man skal lige ind i den), og så kan du ikke slippe den.

Billedresultat for house of cards

Gossip Girl / 6 sæsoner

Gossip Girl er uden tvivl den ultimative tøseserie, næst efter Sex and the City. Gossip Girl holder dig informeret om sladder, hemmeligheder og skandaler hos Manhattans unge elite. Serena, Blair, Nate, Chuck, Dan og Vanessa kæmper med venskaber og stormende forhold, der alle for alvor sættes på prøve med løgne og bedrag omkring alle hjørner.  

Serien er for dig, der elsker haute couture, fester, forelskelser, venskaber og det vilde ungdomsliv hos velhavende unge, og er oplagt, når du bare har brug for at koble af og dase hen.

Billedresultat for gossip girl


Homeland / 5 sæsoner, 6. sæson på vej

En rigtig amerikansk terror-serie. En amerikansk marinesoldat vender hjem efter mange års fangeskab hos al-Qaeda i Irak. Alle syntes han er en helt – undtagen CIA-agenten Carrie, der mistænker ham for at være gået over til fjenden og være med til at planlægge et terrorangreb mod USA. Homeland er på mange måder lidt syret pga. de twistede personligheder, og man kan ikke lade være med at blive grebet af spændingen, kærligheden og den på nogen måder aktuelle debat omkring al-Qaeda. 

Det er en virkelig god serie med stor spænding, og høj afhængighedsfaktor. 

Billedresultat for homeland

24 timer / 8 sæsoner, krydret med en sidste "24 - Live another Day"

24 timer handler om vores all-time favoritagent i CTU (Counter Terrorist Unit), Jack Bauer. Jack Bauer er sublim! Han kan bare alt, der er intet, der ikke kan løses af Jack Bauer. I 24 timer fejler teknikken aldrig, en computer bruger 1 sekund på at åbne en fil på størrelse med hele det danske CPR-register, tager 10 sekunder at overføre, og det hele spiller bare i 24 timer!!  Når jeg ser 24, må jeg blankt erkende, at jeg til tider rejser mig op for at stå og råbe af skærmen – ”så skynd dig dog” eller ”skyd skyyyyydddd”.

24 timer er for dig, som elsker spænding og hard-core agentarbejde!

Billedresultat for 24 timer


Så med andre ord... Hvis du ikke har set nogle af de ovenstående, så get to it! Jeg tror på, at du ikke vil blive skuffet! 

PS. Sørg nu lige for at have ordnet vasketøjet eller andet før du kaster dig over dem - de er stærkt vanedannende! Ellers kan man uden problemer se det på computeren imens man ordner vasketøj, laver mad, går i bad eller lignende... Ikke at jeg naturligvis har prøvet det ;o)

/ G

Comments

Popular posts from this blog

”En oplevelse”, siger du....?

Barselslivet - fordomme om den dér mødregruppe

Kære Emil